Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο Γ. Φθενάκης απαντά στο Μ. Λεμπίδη


""" και μετα ξυπνησες πρόεδρε"""
Αυτο Είναι το ήθος και το ύφος του  κ Λεμπιδη
  Είναι ο Δημοτικος Συμβουλος της αντιπολίτευσης στην περιοχη του Βραχασιου  που ψηφίστηκε για να μας εκπροσωπήσει στο δήμο του Αγ Νικολαου .
Ειλικρινά ντρέπομαι σαν Προεδρος της  κοινοτητας Βραχασιου για την κατάντια της εκπροσώπησης απο πλευράς αντιπολίτευσης και σε Τοπικο αλλα και σε δημοτικο έπιπεδο.
Την ώρα που συζητούσαν σημαντικά αναπτυξιακά  θέματα  για την περιοχη και δινόταν απαντήσεις σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης
  ο κ Λεμπιδης έπαιζε με το κινητό του!
Είναι μάλιστα  την ώρα που ο κ Αικατερινακης απαντούσε σχετικά με το πόρισμα των ορκωτών για την επιχειρησιακή Βραχασιου κ Λεμπιδη αλλα  εσείς όπως φαίνεται στη φωτογραφία που μου έστειλαν είχες άλλο ζόρι.
Παρόλο   της αερολογίες που εγραφες στα ιστολόγια ( δεν έχει αρχίσει ο έλεγχος, σταμάτησε μετα απο άνωθεν εντολή , άλλαξε ο Ορκωτος  και αλλα πολλα )
Να σου πω λοιπόν γραπτώς για να καταλάβεις επιτέλους ότι το πόρισμα παραδόθηκε και επίσημα αυτή την εβδομάδα και μετα απο ενέργειες της παράταξης σας έχει παει και στον εισαγγελέα.
Αυτο προς ενημέρωση του κόσμου .


Στο επόμενο δημοτικο συμβούλιο θα γίνει και η αναλογη ενημέρωση μετα απο απόφαση του ΔΣ της εταιρίας.
 Και μη ξεχνάς ότι ο έλεγχος έγινε μετα απο απόφαση του ΔΣ όταν ήσουν ακόμη μέλος του και μάλιστα αντιπρόεδρος .
Επειδή ο σκοπός σας Είναι η διάλυση του μοναδικού αναπτυξιακού εργαλείου της περιοχής επειδή μάλλον σας χαλάει τα σχέδια έχω να σου πω ότι ο κόσμος έχει"" ξυπνήσει"" και όσο είμαι Προεδρος της εταιρίας οι προσπάθειες σας θα ξαναπεσουν στο κενό .
Μη ξεχνάς ότι ψηφίστηκες να εκπροσωπεις τα συμφέροντα της περιοχής και όχι να τα πολεμας .
Θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να έρχομαι άλλο σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί προχωράμε  σε διαφορετικούς δρόμους οπότε δεν αξίζει τον κόπο .



Προεδρος
Φθενακης Γιωργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.